MAKE UP - STYLING - SHOPPING - KLEURENCOACHING - PArfum -

styling

bedrijven & verenigingen

Marandice biedt leerrijke en professionele presentaties en workshops rond styling en accessoires voor netwerk-, dames- en serviceverenigingen, bedrijven en scholen. Alle deelnemers krijgen praktische tips waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen.

Deze interactieve presentaties zijn ook geschikt voor grotere gezelschappen.  Een prima idee voor een originele incentive of activiteit voor jullie open-deur dag

Tijdens deze styling workshop leren we je alle styling-tricks. Optische illusies zorgen voor opmerkelijke effecten in jouw kledingkeuze en bijgevolg in je uitstraling.

We leren hoe je je troeven in de verf zet en hoe je eventuele knelpuntjes kan camoufleren. Groter lijken?  Een buikje verdoezelen? Elke deelnemer steekt er gegarandeerd veel van op en weet na deze workshop welke snit, belijning, stoffen en prints  hem/haar het mooist staan.

Aandacht gaat ook naar accessoires. Ze zijn je trouwste bondgenoten. In een oogwenk fleuren ze een outfit helemaal op en geven ze uitdrukking aan je persoonlijkheid.

Vaak weten dames en heren echter niet goed hoe ze accessoires moeten kiezen die bij hen passen.  Of ze kopen weinig of geen accessoires omdat ze niet weten hoe ze deze kunnen combineren. Na deze workshop wordt het juiste accessoire kiezen zoveel makkelijker.

Prijs

180
/workshop btw excl.
  • presentatie / incentive / workshop
  • presentatie 3 uur
  • maandag tem donderdag

Prijs

210
/workshop btw excl.
  • presentatie / incentive / workshop
  • presentatie 3 uur
  • Vrijdag - Zaterdag of Zondag

Interesse?

Ik wil graag meer weten over een workshop styling & accessoires bij Marandice.

Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Eventuele voorkeursdatum
Locatie *
Opmerking/suggestie